Om os

Bag bedste speciallæger står 
Per Sehested-Blad

Født i 1952.
Cand. Med. fra Syddansk Universitet, 1977.

Narkoselæge. M. D. Senere ansat i Astra – Zenica som produktchef (1982) og ansvar for Astras narkoseprodukter i Danmark. Under ansættelsen i Astra – Zenica skriver Per Sehested-Blad sammen med Prof. Lars Heslet en kittelhåndbog til de danske narkoselæger.

Medstifter af Mølholm Forsikring A/S i 1999. Mølholm Forsikring bliver godkendt den 17. december 1999 af Finanstilsynet. Vi får vores første kunde den 23. december 1999, da LEGO giver sundhedsforsikring til deres ansatte i julegave. De er stadig kunde i Mølholm Forsikring A/S.
Og bliver Adm. Direktør for Mølholm Forsikring den 1. januar 2006. Forbliver Adm. direktør til salget til Gjensidige den 1. maj 2017. Her foretages et generationsskifte og Per Sehested-Blad bliver bestyrelsesmedlem i Mølholm Forsikring og fortsætter som lægefaglig konsulent.

Som adm. Dir. For Mølholm Forsikring A/S lykkes det at gøre Mølholm Forsikring A/S til Danmarks største sundhedsforsikringsselskab. Med mere end 450.000 forsikrede.

Med en udgift på behandling i Mølholm Forsikring A/S på mere end 370 millioner om året, siger det sig selv, at det er meget vigtigt, at den der behandler en for en sygdom, at han/hun er en af de dygtigste behandlere på området. Det gælder uanset om man er læge eller fysioterapeut.

Vi håber derfor at du vil være med til at bedømme din eller dine behandlere.